Coaching

Bij Coach Roos kan jij terecht voor verschillende trajecten.

 

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake bepalen wij samen op welke manier jij de meeste kans hebt op succes!

Empowerment coaching is namelijk voor iedereen anders. Samen stellen wij vast welke verhouding mentale coaching en fysieke training voor jou het mooiste resultaat geeft. En of jij überhaupt behoefte hebt aan een combinatie of liever voor een “dedicated” traject kiest.

 

Wat is empowerment coaching

“Ben Leuk” Empowerment- en lifecoaching is een unieke methode waarin jij niet alleen inzicht krijgt in jouw fysieke en mentale kracht, maar ook met een dosis lef deze vol vertrouwen gaat durven uit te dragen.

 

Overwin jouw angsten!

 

Ben jij opzoek naar jouw kracht, of zoek jij een manier om jouw eigen beperkende gedachten de baas te kunnen? Coach Roos biedt jou de kans!

 

Het is tijd om jezelf de spotlight te geven, om zonder terughoudendheid te leven. Geen angsten of onzekerheden wanneer jij besluit om volledig vanuit jouw hart te leven, om volledig vanuit jouw kracht te handelen.

 

Houdt jezelf niet meer tegen,

 

Start nu!

Personal_training_coaching6

Voor wie is empowerment- lifecoaching?

Empowerment- lifecoaching is geschikt voor iedereen die het zat is om zichzelf in verschillende situaties anders te gedragen om andere personen tevreden te houden.


Met deze vorm van coaching kom je in contact met de persoon die jij vanuit je hart wilt zijn, en leer je hoe je dit gaat durven zonder schaamte en schuldgevoel.


Er is maar 1 persoon waar jij gegarandeerd je hele leven mee door brengt, en dat ben je zelf. Zorg ervoor dat je dat een fijn persoon vindt

Wat kan je verwachten?

Personal_training_coaching2

Door middel van live sessies op een frequentie die voor jou werkt (wekelijks, tweewekelijks of zelfs maandelijks) brengen we een beginsituatie in kaart, een eindsituatie en gaan we samen aan de slag met de weg ernaartoe.


Ben jij er klaar voor om te leren volledig vanuit je eigen kracht, je eigen hart, en je eigen wensen te gaan leven zonder de beperkingen die je jezelf onbewust oplegt voor een ander? Dan is dit voor jou een levens-veranderend traject.


Gun het jezelf,


Neem vandaag nog contact op. 

Ben Leuk!
Empowerment Coaching

Leuk

75,-per maand
  • 1x p/maand empowerment coaching

Leuker

149,-per maand
  • elke 2 weken empowerment coaching

Leukst

249,-per maand
  • 1x per week empowerment coaching

Neem contact met mij op

Check hieronder mijn socials of meld je aan voor de nieuwsbrief